Home / Billig beauty på nett

 

Visste du at du faktisk kan spare mellom 10% og 50% på å kjøpe blant annet sminke og parfymer på nettet?

Det finnes utrolig mange måter du kan spare penger på sminke, hudpleie, parfyme og hårpleie og en av dem er å handle dem på nett. Selv på nett kan du finne ekstremt gode priser om du er bevisst på hvor du handler. Sørg for å gjør din research før du shopper, det kan nemlig spare deg for mange penger.

Foruten å lete etter de billigste sidene lønner det seg også å lete etter de stedene som har de beste rabattkodene til de billigste sidene. For rabattkoder, de kan være gull verd! Det finnes egne sider på nettet som er fulle av rabattkoder til steder som for eksempel Zalando, blivakker.no og blush.no som er noen av de største nettbutikkene i Norge for tiden. Sjekk rabattkodnorge.com.

I praksis fungerer rabattkoder veldig enkelt. Du finner ut hvilke steder som har veldig gode rabattkoder og velger å handle dine produkter på den siden. Du handler alle produktene du ønsker, og når du går til kassen for å betale, finner du som regel en rute der det står at du skal sette inn rabattkoden. Etter du har gjort det vil prisene oppdatere seg og du kan så betale det nye beløpet som vil være lavere.

I noen tilfeller vil rabattkodene gi gratis frakt eller gratis produkter i tillegg til prosenter, så det lønner seg å følge med på dette også. Husk, du kan bare bruke en kode om gangen!