Home / Smykker som trender nå

 

Elsker du smykker og ringer, men er usikker på hva du skal satse på for denne sesongen? Da har du kommet til rett sted! Her får du noen gode tips og hint på hvilke smykker du skal satse på i 2023 – og også et tips til hvor du bør lete for å få tak i siste nytt til en hyggelig pris.

Hvis du er interessert i å få god valuta for pengene, og samtidig skaffe deg det siste innen smykker, bør du ta en titt på denne https://www.edblad.com/nb_no nettbutikken. På EDBLAD får du ikke bare tak i de siste trendene, du har også muligheten til å designe dine egne smykker for å skape et helt personlig uttrykk! På Edblad legges siste nytt til en stadig økende kolleksjon, som nå rommer alt fra det siste til et stort utvalg av klassiske og tidløse produkter. En nyhet i år er en serie med skandinavisk design-smykker i stål, som ikke bare er pene, men også lette å bære.

Trender

Det er mange trender å holde styr på, hvis man følger med i moteverdenen. Hvis du er nysgjerrig på hva ekspertene spår for 2023, kan du ta en titt på denne artikkelen.

Ekspertene spår at store krager, som var in i 2022, ikke vil fortsette i 2023. Derimot er skinn, denim og en skreddersydd «look» tilbake igjen.

Smykker og tilbehør følger klærne

Det man ofte ser, er at tilbehør som smykker, vesker og ringer blir designet med utgangspunkt i det som er «in» og det som trender for den sesongen man er i. For sesongen 2023 mener ekspertene at metall, særlig sølv og stål, vil dominere når det gjelder smykker og ringer.

Skinnjakker og -bukser kan gjerne kombineres med smale solbriller og statement-smykker, for et kult utrykk.