Home / Hete motetrender for høsten 2018

 

Alle som følger med på mote er selvsagt interessert i å vite om det nye som er trendy, og i høst- og vintermånedene gjelder det å ha på seg litt varmere klær.

Jakken er noe av det mest grunnleggende man bør ha i garderoben når det er litt kjølig, men det går selvsagt også fint med kåper. Kamelfarge eller duse jordfarger kan passe fint inn i omgivelsene, siden de vil matche det gulbrune løvet som ligger på marken. Les mer, og følg med på mote.

Det går også fint an å bruke en jakke eller kåpe med fuskepels, siden det materialet også har gode varmeegenskaper, og da kan du i tillegg bære den med god samvittighet. En stilren kåpe med belte vil også kunne piffe opp utseendet og gi deg en litt mer klassisk look.

 

Et kjent og kjært materiale fra forrige årtusen gjør et sterkt comeback

Kordfløyel er en stofftype som har kommet sterkt tilbake denne høsten, og det myke og deilige materialet vil varme deg under kjølige høstdager. Det er fullt mulig for de fleste å finne noen plagg laget av dette materialet oppe på loftet eller dypt nede i en eske i boden, og da er det bare å plukke dem fram igjen og børste av det verste støvet.

Det at trender gjør comeback er noe vi har sett mye den siste tiden – kk.no

Cordfløyel kan lett kombineres med andre materialer, så velg selv hvilket plagg som skal være av dette materialet og begynn å prøve klær. En jakke eller kåpe av cordfløyel vil nok være basisplagget for mange, og om man skal ha skjørt eller bukse avhenger kanskje av været. Cordfløyel finnes i mange andre plagg også, for eksempel hatter, så kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige.