Home / Modell for en dag

 

Er du på jakt etter en perfekt gave til tenåringsjenta? Da kan modell for en dag være perfekt!

De fleste tv-kanaler i Norge i dag viser programmer om modell-livet og konkurranser som America’s next top model med Tyra Banks. Det å bli en modell er en drøm for mange tenåringsjenter. De ønsker å bli anerkjent og ikke minst bekreftet. Med dette følger det mye spennende reiser, mye penger, spennende menn og gutter. Guttene drømmer om å bli rockestjerner, jentene drømmer om å bli modell.

Fotomodell

Forberedelser

Skal du gi bort en modell for en dag opplevelse til en tenåringsjente kan det være greit å starte så smått med noen forberedelser. Hva med å kjøpe et antrekk, som for eksempel en nydelig kjole som hun kan fotograferes i? Så lenge du har målene hennes kan du bestille på nett, så behøver det ikke å bli så dyrt heller. Det samme gjelder sko og annet tilbehør som hun kan bruke.

Selve dagen

Du kan jo velge å gi gavekortet før jenta skal ta bildene men du kan jo også la være å si noe om hva hun skal, før hun faktisk er der bildene skal tas. Da har du selvsagt med alt hun skulle trenge i bagasjerommet, pakket ned dagen i forveien for at hun ikke skal å mistanke.

Husk at du bør ta med flere antrekk til jenta, ikke bare finkjole. Det er kjekt med bilder i vanlige klær også. Har hun for eksempel en katt eller hund? Så er det også kjempefint å ha med på noen av bildene. Er hun spesielt involvert i en sport eller hobby så kan det være kjekt med antrekk knyttet til dette, for eksempel rideutstyr, fotballuniform eller lignende.

Personlig shopper? 

Vil du gjøre ekstra stas på jenta kan du legge opp til en hel dag med spa-behandling først, så personlig shopper og avslutte dagen med modell for en dag. Selvpleie gjør at alle føler seg ekstra fine og det vil selvfølgelig vise godt på bildene som blir tatt på slutten av dagen. Du kan jo også vurdere om det er noe dere skal gjøre sammen?