Home / Hva som er hett å ha på seg i 2017

 

Mange gleder seg til å se hva flere av verdens mest kreative og oppfinnsomme klesdesignere vil slippe løs i 2017, og det er mye å glede seg til. Etter at motelegenden Oscar de la Renta gikk bort i 2014, har det vært spenning rundt hvem som vil bli arvtageren, og det er nå kommet for dagen at de to høyt respekterte designerne Laura Kim og Fernando Garcia vil overta rollen.

hår frisyr modeParis er en av verdens fremste byer for å vise frem kleskolleksjoner, og under moteuken i denne storbyen gleder mange seg til å se hvilke nyheter Karl Lagerfeld har å vise frem. Spesielt er også Chanel, som er kjent for sine spektakulære show, alltid et av årets høydepunkter. Spesielt for oss er det også spennende å se hva som kan ventes fra skandinaviske merker.

Den anerkjente britiske designeren Alexa Chung har vist frem mange kolleksjoner i samarbeid med andre moteskapere, men mange har lagt merke til hennes talent og har derfor lenge ønsket seg en kolleksjon som bare er hennes egen. Denne kolleksjonen ser heldigvis ut til å komme nå i mai 2017. Den norske designeren Peter Dundas er også et veldig hett navn, og mange lurer på hva han vil finne på etter at han har forlatt sin stilling som sjefsdesigner hos Roberto Cavalli.

Hvilken farge gjelder i 2017?

Dagny Fargestudio har kåret brun som årets farge, og dette er fargen du bør ha på deg for å vise at du er oppdatert innen motetrendene. Det finnes selvsagt enormt mange nyanser av brun, som lysebrun, kaffebrun, kamelbrun eller cognac- og whiskyfarge, for å nevne noen. Brun er også en svært viktig farge for Norge, siden dette er fargen på trematerialet vi har brukt mye til bygging, og brunost er vel noe av det mest norske som finnes. Du kan trofast følge denne trenden ved å kle deg helt i brunfarger for å gå i ett med de jordiske omgivelsene, eller gjør bruk av alle de fine fargenyansene og få en mer variert look, les mer her. Det er mange motemuligheter du kan se frem til i 2017.