Home / På jakt etter ballkjole?

 

BallkjoleDet er høst, det betyr mange spennende events fremover, og da kan det være greit å ha vakre kjoler som står til eventet. Men hvor kan man kjøpe det? 

Det å skaffe seg kjoler etter høstens trender, kan bli en dyr affære her i Norge, spesielt om man har andre størrelser enn de som finnes i butikken. Da er det et sted som er bedre enn noen andre å handle ballkjoler og det er på nettet.

Fordeler

Hva er fordelene med å handle ballkjoler på nettet? De er ganske mange faktisk. Du får et enormt utvalg, uansett hvilken størrelse du trenger på kjolen. Du kan jo faktisk handle i butikker fra hele verden. I enkelte av disse butikkene kan du også be om å få sydd kjolene etter mål og du kan velge egne farger.

En annen fordel med å handle på nett er at man får det ekstremt mye billigere enn man får det her hjemme i Norge. Klarer man å holde seg under 200 slipper man å betale toll og avgifter også. Men selv med toll og avgifter er det billigere enn de fleste slike kjoler her i Norge.

Ulemper

Det er jo en del ulemper også med dette. Ofte må du beregne litt ventetid på kjolene, med mindre du kanskje handler hos butikker som driver dropship. Du kan også være uheldig å bli utsatt for svindel. Men det skal litt til for at det skal skje. Sørg allikevel for å ha antivirus på maskinen, slik at sjansene for svindel minker.

En annen ting det er verdt å merke seg er hvorvidt kjolene lages i fabrikker som blir drevet på etisk riktig sett. Det er ikke alle fabrikker som gjør det nemlig, spesielt i områder i Asia. Prøv å finn ut hvem som lager kjolen din.