Home / Tips til online mobiltilbehør i 2021

 

Nå har det i lengre tid stått rolig hva gjelder utviklingen av mobiler og tilbehør. Men det ser ut til å endre seg ganske fort. Mobilen har endret seg fra å være en telefon til å bli et redskap for inntekt og forsikring. Samtidig skal vi nå inn i en periode hvor det å ta vare på produktene våre blir mer og mer viktig.

Vi kan si det samme om mobiltilbehør også, og siden vi nå har fått multimedia skjermer og svært avanserte kamera, så er man nødt til å ta mobilbeskyttelse på alvor. Kjøp gjerne mobiltilbehør online og finn etui og deksel til iPhone 13 Mini hos SkalHuset.no for å få de beste tilbudene.

Deksel og skjermbeskyttelse

Den nye iPhone 13 har en enorm skjerm sammenlignet med sine forgjengere. Skjermen er svært trykksensitiv og bør derfor beskyttes ekstra. Det er enkelt å legge på en plate av glassfiber slik at skjermen ikke tar skade.

Dessuten er den kompatibel med kamerastativ slik at man kan beskytte mobilen samtidig som man tar de kule bildene som skal inn på Instagram og filmene for Tik-Tok. Med en genial funksjon sies det at, sitat:

En timelapse-video er en video bestående av serie med bilder tatt over tid som spilles av i hurtig rekkefølge.

Trådløs lading

Vi må ikke glemme at utviklingen av batteriladere har kommet enda et skritt. Det gjelder trådløse ladere som har vært på alles lepper i lang tid. Men nå ser de ut til å være førstevalg for mange flere brukere. En trådløs lader fungerer slik at mobilen legges direkte på den uten tilkobling med kabel. Energibanken kan lade mobilen din 1,5 ganger.