Home / Kjole og caps?

 

Johanna LarssonJa, det går faktisk an å kombinere hatter og caps med kjoler. 

Det å planlegge antrekk i dag er en kunstart. Med fantasi og mye muligheter, kan du få frem de mest fantastiske antrekkene. Hvem har ikke fått med seg hva artisten Adam Lambert har gjort med flosshatt for eksempel? Hatt til det rette antrekket kan virkelig være prikken over i-en.

Dyrt tilbehør

Men hatter kan koste en god del. Derfor kan det lønne seg å handle dem på nettet for å spare noen kroner. Ettersom du allikevel planlegger antrekket god tid i forveien, har du jo all mulighet til dette.

Det er klart at coctail-kjoler og caps er nok ikke så veldig bra antrekk. Men tar du for eksempel sikte på en kjole og en stil som passer til streetwear finnes det veldig mange muligheter til for eksempel capser og luer som kan passe til. Hva med Goth for eksempel? Der er det gode muligheter for å blande spennende hatter med de rette kjolene.

Bare som tilbehør?

Luer kan jo uansett være aktuelt å bruke som ytterplagg i tilfelle det skulle bli veldig kaldt ute. Dette gjelder jo uavhengig av hvilken kjole du skulle ha på under. Men det kan være fint om du velger en lue som passer til i fargene om ikke annet. Det er jo også viktig at du tar hensyn til hårfrisyren når du velger form på luen. Det kan lønne seg med en litt løsere lue med god plass om du har oppsatt hår, mens en lit strammere modell går greit om du har løst hår. De har et stort utvalg av caps og luer hos hatstore.

Her er med andre ord er mulighetene mange, og det er kun du som setter grenser for hvilke hodeplagg du bruker med hvilke klær