Home / Merkeklær billigere på nett?

 

Norge er et dyrt land, og skatter på luksusvarer gjør at de kjente klesmerkene som for eksempel Prada, Louis Vuitton og Fendi blir utrolig mye dyrere her i landet enn andre steder. Heldigvis har netthandelen gjort at store merker er tilgjengelig for oss nordmenn også, litt billigere. 

Det finnes flere butikker hvor du kan kjøpe helt nye moteplagg på nettet, men det finnes også steder du kan få kjøpt merkeklær brukt til en mye billigere penge. En av disse er Bloppis, hvor du kan kjøpe billigere merkevarer, gjerne plagg som kjendiser har brukt. En av de som stadig legger ut nye klesplagg her er H.K.H Mette Marit. Men her følger en liste med råd for hvordan du kan sikre deg din look til en billig penge.

  1. E-bay har utrolig mange kupp.
  2. Dra på loppemarked!
  3. Invester mest penger i klassikere, altså plagg du kan bruke i mange år og som aldri går av moten. Disse kan du finne på nett også. Suppler så med de siste trendene for ha siste mote.
  4. Gå på lagersalg og Outlets!
  5. Det finnes et enormt utvalg i motebutikker på nettet. Her finner du alt du ønsker deg av merkeklær, sko og tilbehør.

Når du skal handle klær på nett er det viktig at du setter deg inn i størrelser, pris på porto og ikke minst tollbestemmelser. Ellers kan du risikere å få noen ganske dyre overaskelser i posten, og det er vel noe vi alle ønsker å unngå!