Home / Finere lommebøker

 

Alle av oss eier vel en eller annen form for lommebok. Den følger som oftest med oss uansett hvor vi går, da den inneholder flere viktige ting som vi bruker i hverdagen.

De aller fleste av oss har en lommebok for å oppbevare penger, men det er også blitt mer vanlig å ha en mindre lommebok kun til oppbevaring av kort. Det er ikke bare snakk om bankkort, men det kan være ulike typer medlemskort og andre typer kort som samler seg opp etter hvert. Det er flere som har en kombinert lommebok, slik at man har rom til å oppbevare både penger og kort.

I følge ferske tall fra Ipsos MMI er det nærmere halvparten av oss som mener den økonomiske situasjonen i Norge vil være dårligere ett år frem i tid enn den er i dag. Mens kun i overkant av en av ti mener egen økonomisk situasjon vil forverre seg. Takket være vår optimisme til egen økonomi har forbruket holdt seg oppe. Tallene viser også at forbrukerne har vært mer bevisste som startet julehandelen tidligere ved å benytte seg av salget på Black Friday. Fjorårets julehandel har altså vært til fordel for folkets lommebok og handelsnæringen, konkluderes det.

Lommebok

Det finnes mange varianter av lommebøker, også når det kommer til stoffet de er laget i, og ikke minst mønstre og farge. Hvis man er ute etter noe helt unikt og flott, så er Exentri fra getpersonal.no veien å gå. Det er ingen tvil om at lommebøkene de selger der, er noe helt annet enn det man har sett tidligere. Det er for det første mulig å kjøpe lommebøker i skinn, slik at man er sikker på at de er av god og langvarig kvalitet. Disse lommebøkene fås også i ulike flotte farger, slik at de kan tilpasses eieren best mulig. Fargene strekker seg fra sort til brunt til lilla. Disse lommebøkene er perfekte gaver å gi bort, og de kan gjøres helt personlige ved å bestille en inngravering på lommeboken. Inngraveringen kan for eksempel være et navn eller en egenkomponert tekst.