Home / Nye linser til festen?

 

Nå er straks julehøytiden over oss og det betyr mange fester, julebord og sammenkomster. Selv om briller også kan regnes som tilbehør til antrekket i dag er det mange som foretrekker å bruke linser på disse store kveldene.


Men linser er dyrt, spesielt om man må handle det hos sin faste optiker i siste liten. Faktum er at du kan spare store penger på å handle linser på nettet, god tid i forveien og gjerne for flere måneder på en gang. Da kan du mer enn halvere kostnadene dine på linser. Men hvorfor skal du bruke linser? Optikus Krohn gir deg en liste med grunner.

Prisene på linsene vil også variere ved hvilken type linser du ønsker å bruke. Du kan velge mellom månedslinser, dagslinser, døgnslinser og føler du deg litt vill og gal kan du gå for fargede og kosmetiske linser. Du kan også velge mellom harde og myke linser, men de harde linsene trenger lengre tilvenningstid.
Men er det trygt å handle linser på nettet? Ja, om man bruker linsene som foreskrevet av optiker og følger opp med øyenkontroller er det helt trygt. Man må også passe på håndhygienen når man bytter linsene eller setter dem inn, ettersom bakterier på hendene kan sørge for infeksjoner i øynene.
Fordelene med å bestille linser på nettet er mange. En av tilbyderne av linser på nett er Lensstore som har solgt linser på nett siden 2005. De beskriver på sine sider hele prosessen med å handle linser på nett. Først må du finne ut hvilke linser du vil ha og hva dine parametre er. Fyll så inn disse i din bestilling. Bestem hvor mange måneder du ønsker å handle linser for. Så betaler du via kortbetaling, direktebetaling eller faktura. Ordren behandles som regel i løpet av 24 timer og er hos deg i løpet av et par dager. Flere av linsebutikkene har gratis frakt over en bestemt sum.