Home / Hvit kjole og tenner?

 

Jente i hvit kjolePlanlegger du høstens gallaantrekk?

Da må du ikke glemme et av de viktigste tilbehør, nemlig smilet ditt. I dag er det ikke bare viktig t du smiler lengre, det er også ansett som vakkert å ha et hvit smil. Man trenger selvfølgelig ikke ta det så langt som Jon Bon Jovi gjorde da han endte opp med lyseblå tenner istedenfor hvite, eller David Shwimmer sin karakter i Friends, som endte opp med selvlysende tenner.

Velg riktig farge

Når du skal velge kjole til en anledning, uansett hva det måtte være, bør du tenke litt på hvilken farge du velger. Skal du i bryllup er det nok smart å holde seg unna hvite nyanser på kjolen, men ellers er hvitt absolutt nydelig som fargevalg. Spesielt om du har solbrun hud, og hvit er en av dine farger. Ta gjerne en fargeanalyse for å se hvilke farger du kler, slik at du alltid har de rette fargene til din hud og ditt hår.

Velg riktig fasong

Det nytter ikke med riktig farge på kjolen om du ikke har riktig fasong. Det må være en kjole som passer til din kroppsfasong. Er du for eksempel en dame som har litt stor byste, og litt fyldigere former, kan kjole med romersk liv passe veldig fint. Men for en som er petit, med små bryster og en litt mer androgyn kropp og utseende, vil se malplassert ut i en slik kjole. De kan derimot passe andre kjoler bedre. Be derfor staben i butikken om hjelp, eller gjør research på nett for å finne ut hvilke fasonger som passer deg best.

Velg rett tilbehør

Man skal aldri kimse av rett tilbehør, det kan være det som skal til for å løfte antrekket ditt ti hakk opp. Noen ting kan man bruke litt på å forberede som for eksempel tannbleking. For mange er det ikke nødvendig, mens for noen kan det bety en stor forskjell om de får tennene litt hvitere før festen. Det kan også være med å gi dem selvtillit. Ellers bør du tenke over fargebruk både i sminkevalg, sko-valg og smykkevalg. Husk att tannpasta ikke gir hvitere tenner:

Er du storbruker av kaffe, te, rødvin eller tobakk, kan slipemiddelet i whitening-tannpastaer fjerne noe av misfargingen du får på tennene.

Noen whitening-tannpastaer inneholder også optiske hvitemidler, av noen produsenter kalt 3D-effekt. Disse gjør ikke tennene hvitere, men de kan gi et optisk inntrykk av at tennene ser litt hvitere ut.