Home / Få fine ben til sommeren!

 

CatwalkTemperaturene blir stadig høyere og det betyr at vi blotter legger og knær. Hvordan kan vi få fine legger til sommeren? 

Det er ingen tvil om at kjoler, shortser og andre korte plagg gjerne fremhever leggene og blir fremhevet om det er pene legger som er under. Hvordan ser de perfekte leggene ut? De er gjerne litt muskuløse med fine linjer, glatte og kanskje litt brune. Selvfølgelig er føttene også velpleide og i et par fine sandaler. Så hva kan man gjøre for å få fine legger til sommeren og alle de lekre klesplaggene som følger med?

  1. Tren leggene dine når du bruker tid på treningsenteret, eller tren dem hjemme. Dette kan du gjøre med å bruke treningsaparat med fokus på beina. For eksempel kan du bestille trampoline fra Trampolinespesialisten. Modellene deres inneholder alt fra store trampoliner til å ha ute i hagen, til mindre trampoliner du kan ha inne i huset.
  2. Med sommeren kommer plagg i friske farger, og da er det ingenting som er finere enn solbrune legger under. Men i begynnelsen av sesongen er som regel de fleste av oss langt i fra solbrune. Da kan det lønne seg å jukse litt. Hiv deg i solariumet, selvfølgelig med å ta enkelte forhåndsregler som solkrem og briller til beskyttelse av øyne. Det finnes også mange måter du kan bli brun litt fortere, som for eksempel selvbruningsprodukter og spraytan.
  3. Mange kvinner lar være å barbere beina på vinteren, rett og slett fordi de ikke trenger. Men etter hvert som sommeren kommer, er det greit å få fjernet skogen man har på bena. Det finnes mange steder man kan gjøre det proffesjonelt, men det krever stor lommebok og evne til å følge opp etterpå. Du kan også oppnå gode resultater, samtidig som du sparer gode penger, ved å gjøre dette hjemme istedenfor. Du kan bruke høvel, gjerne sats på en som sørger for jevn barbering, og ikke barber tørre legger! Da kan du ødelegge huden på bena. Du kan ellers bruke voks, som holder leggene glatte lengre enn ved barbering.
  4. Uansett hvor fine leggene dine er etter trening, barbering og sol, nytter det lite om føttene dine ikke er pleide. De trenger ikke se ut som om de tilhører en filmstjerne, men fjern tørr hud, behandle eventuelle liktorner, og fjern sopp rundt neglene om du har det. Det finnes mange gode produkter for alle disse skrittene. Skulle du så ønske å pynte deg litt er det kjekt med noen spreke farger på rene og pent klippede negler. Velg gjerne en farge som passer de fleste antrekk du bruker den nærmeste perioden og prøv å matche det med fingerneglene. Det gir deg også flere muligheter når du skal velge sommersko.

Det er få ting som er så deilig som å spasere barbeint i sanden på stranda, spesielt om du føler deg vel i utgangspunktet. Disse fire trinnene gjør at du ikke trenger å tenke noe på hvorvidt bena dine ser bra ut i kjolen du har valgt.